Trade credit insurance price calculator

Asigurarea creditului comercial este un instrument eficient pentru reducerea riscului de neplată din partea clienților Dvs.. Dacă clientul Dvs. nu vă poate plăti pentru bunurile sau serviciile livrate, asigurarea vă protejează prin acoperirea creanțelor evitând problemele și grijile.

Avem o soluție de asigurare a creditului comercial potrivită pentru fiecare companie, fie pentru o întreprindere mică sau mijlocie sau pentru o companie mare, fie că sunteți în căutarea unui produs simplu cu o povară administrativă redusă sau a unei soluții adaptate companiei Dvs.

Dar cât costă Asigurarea creditului comercial?

Aflați chiar acum prin intermediul calculatorului nostru de preț

Plăți întârziate


Nu sunteți sigur dacă să continuați să oferiți credit clienților mai puțin de încredere? Indiferent dacă plătesc cu întârziere sau intră în insolvență, noi intervenim.

Clienți noi


Atrageți noi clienți cu condiții de credit competitive, prin înțelegerea mai bună a riscului și asigurarea fiecărei tranzacții.

Comenzi mari


Dezvoltă-ți afacerea acceptând comenzi mari fără riscul ca datoriile neperformante să-ți paralizeze afacerea.
Customer credit checks
Analizăm bonitatea și stabilitatea financiară a clienților dumneavoastră.
Credit limit calculation
Fiecare dintre clienții dvs. are o limită - suma maximă pe care o vom acoperi dacă acel client nu plătește.
Business and trade as usual
Faceți tranzacții cu clienții existenți așa cum doriți, cu riscul acoperit până la limită.
Trading limit updates
Vă ținem la curent cu ajustările limitelor de credit, deoarece acestea pot fi majorate sau reduse atunci când condițiile economice se schimbă.
New customers
Verificați solvabilitatea potențialilor noi clienți. Confirmăm acordul sau explicăm dacă solicitarea dvs. este refuzată.
Making a claim
Dacă un client nu plătește, gestionăm procedurile amiabile și judiciare și vă despăgubim pentru suma asigurată dacă au fost îndeplinite condițiile poliței - indiferent de rezultatul procedurilor noastre de colectare a datoriilor.
62,000+
de clienți în toată lumea
83 de milioane
de afaceri monitorizate
AA Rating
acordat de Standard & Poor's

Experții noștri sunt disponibili pentru a discuta nevoile dumneavoastră în timpul programului normal de lucru, 09:00 – 17:00.