Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

308 results

img desc

nov. 28, 2022 | Nieuws

Is jouw bedrijf klaar voor de recessie?

In 2023 verwachten we een recessie. Je kan maatregelen nemen om jouw bedrijf hier tegen te beschermen. Welke dit zijn lees je op onze website.

img desc

nov. 25, 2022 | Nieuws

Black Friday en de feestdagen gaan knallen

Volgens onze experts zullen de kortingen tijdens Black Friday en de komende feestdagen dan ook groter zijn dan vorig jaar. Lees het artikel voor meer informatie.

img desc

nov. 24, 2022 | Nieuws

Globalisering krimpt licht maar is zeker niet dood

Bedrijven zien steeds meer de nadelen van globalisering. Ze zoeken leveranciers steeds dichter bij huis. Toch is het niet afgelopen, het verandert. Lees verder.

img desc

nov. 23, 2022 | Nieuws

EU heeft te weinig oog voor de opslag van zonne-energie

Uit het ‘REPowerEU’-plan blijkt dat de EU nauwelijks aandacht besteedt aan energieopslag. Volgens onze researchafdeling een ernstige tekortkoming. Lees meer.

img desc

nov. 11, 2022 | Nieuws

Stijging faillissementen in 2023: Nederland koploper

Het aantal wereldwijde faillissementen stijgt naar verwachting met +10% in 2022 en +19% in 2023. Nederland lijkt koploper te worden. Lees meer in ons rapport.

img desc

okt. 28, 2022 | Nieuws

Ontwikkelingen Transportsector in Nederland

Hoe staat de Nederlandse transportsector er anno 2022 voor? Hoe kan je jouw bedrijf beschermen tegen de risico's? In dit artikel lees je er alles over.

img desc

okt. 20, 2022 | Nieuws

Corona valt in het niet bij huidige crisis

De negatieve effecten van de huidige crisis zullen bedrijven veel dieper raken. Het is een atypische, meervoudige crisis. Lees verder in ons blog.

img desc

okt. 19, 2022 | Nieuws

Containertransport | Sectorupdate Allianz Trade

Hoe staat het met de containertransporten? Wat zijn de vooruitzichten voor 2023? Ons research center zet de belangrijkste ontwikkelingen op een rij.

img desc

okt. 12, 2022 | Nieuws

Economische voorspellingen Allianz Trade | Q3 2022

Wat komt er economisch op ons af? Onze researchafdeling zet de belangrijkste ontwikkelingen op een rij. Ben direct op de hoogte via dit artikel.

img desc

sep. 29, 2022 | Nieuws

Allianz Trade: Vaste lage prijs voor basisbehoefte energie

Steeds meer huishoudens kunnen de energierekening niet meer betalen. Onze onderzoekers pleiten voor een vaste lage prijs voor de basisbehoefte aan energie. Lees verder.

308 results

ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S