Figyelem: Elavult böngészőt használ, váltson egy modernebb böngészőre, például Chrome-ra, Firefox-ra vagy Microsoft Edge-re

Az Euler Hermes mostantól Allianz Trade.
Világelső a kereskedelmi hitelbiztosítások területén.

Elkötelezettség
ügyfél világszerte
Tapasztalat
vállalkozást figyelünk
Szilárd alapok
a Standard & Poor’s minősítése alapján  

img desc

máj. 12, 2022

Rekordokat dönt az infláció, és a neheze még csak most jön

Az eurózónában rekordokat dönt az infláció, de a legrosszabb még hátra van. Az Allianz Trade elemzői arra számítanak, hogy az infláció az eurózónában 6,5% lesz idén és 2,5% 2023-ban.

img desc

Mar 28, 2022

Az Euler Hermes mostantól Allianz Trade

Az Euler Hermes, a világ vezető kereskedelmi hitelbiztosítója Allianz Trade lett. • Az Euler Hermes életében új fejezet kezdődik az új márkanévvel • Az Allianz Trade márkanév fontos szerepet játszik a hitelbiztosító 2025-ig tartó stratégiai tervének megvalósításában A mai nappal új fejezet kezdődik történetünkben: Az Euler Hermes, a világ vezető kereskedelmi hitelbiztosítója Allianz Trade lett – mely egy logikus lépés, hiszen 2018 óta az Allianz csoporthoz tartozunk.

img desc

nov. 30, 2021

Magyarország 2027-re érheti el a legfejlettebb országok szintjét

Az Európai Uniós tagságnak köszönhetően Magyarország esetében „csak” két év késést okoz a világjárvány, és így az eredetileg várt 2025 helyett 2027-re érheti el a legfejlettebb országok jóléti szintjét. A nem EU-tag feltörekvő országok azonban már nem lesznek ilyen szerencsések: felzárkózásuk lelassul, és emiatt a globális jóléti szakadék tovább mélyülhet a fejlett és feltörekvő országok között.

EH Hungary
Célunk az Ön vállalkozásának védelme és az Ön sikere. Az iparágakról, vállalatokról és országokról készített elemzéseink alapján megalapozottabb, kevesebb kockázattal járó döntéseket tud hozni. Hatékony megoldásokat kínálunk kihívásokkal teli üzleti környezetben, ezáltal védjük vállalkozását és megőrizzük vállalkozása pénzügyi stabilitását. Hitelbiztosítási és kockázatkezelési szolgáltatásaink segítenek Önnek a hazai és nemzetközi piacokon vállalkozni, kezességi biztosításunknak köszönhetően pedig üzleti partnerei is biztosak lehetnek abban, hogy szerződéses kötelezettségeit teljesíteni fogja. Saját adataink alapján meg tudjuk állapítani, hogy mely cégekkel érdemes üzletet kötni és milyen üzleti feltételeket célszerű felajánlani. Figyelemmel kísérjük a hitelképességet érintő fenyegetéseket, így segítségünkkel elkerülheti a pénzügyi veszteségeket és tisztább képet kap üzleti partnereinek pénzügyi stabilitásáról. Elmaradt számlafizetés esetén segítünk behajtani az Önnek járó összegeket, így Ön vállalkozása fejlesztésére tud koncentrálni.