Az Euler Hermes mostantól Allianz Trade.
Világelső a kereskedelmi hitelbiztosítások területén.

 

Az Allianz büszke arra, hogy az Olimpiai és Paraolimpiai mozgalmak
globális biztosítási partnere lehet 2021 és 2028 között.

Elkötelezettség
ügyfél világszerte
Tapasztalat
vállalkozást figyelünk
Szilárd alapok
a Standard & Poor’s minősítése alapján  

img desc

júl. 11, 2023

Borúlátóbbak a vállalatvezetők a magyar kivitel legfontosabb célországaiban

Nő a nemfizetési kockázat, egyre hosszabbak a fizetési határidők, és a magyarországi kárkifizetések nagy része is már exportügyletekhez kapcsolódik

img desc

jún. 15, 2023

Zöld ipari forradalom Európában

Zöld ipari forradalom Európában

img desc

jún. 08, 2022

Fordulat a világgazdaságban: újból emelkedik a vállalati fizetésképtelenségi esetek száma

Trendfordulót vár a világban a vállalati fizetésképtelenségek számát illetően az Allianz Trade: az elmúlt két év csökkenése után idén 10, jövőre pedig 14 százalékkal nőhet az esetszám.

EH Hungary
Célunk az Ön vállalkozásának védelme és az Ön sikere. Az iparágakról, vállalatokról és országokról készített elemzéseink alapján megalapozottabb, kevesebb kockázattal járó döntéseket tud hozni. Hatékony megoldásokat kínálunk kihívásokkal teli üzleti környezetben, ezáltal védjük vállalkozását és megőrizzük vállalkozása pénzügyi stabilitását. Hitelbiztosítási és kockázatkezelési szolgáltatásaink segítenek Önnek a hazai és nemzetközi piacokon vállalkozni, kezességi biztosításunknak köszönhetően pedig üzleti partnerei is biztosak lehetnek abban, hogy szerződéses kötelezettségeit teljesíteni fogja. Saját adataink alapján meg tudjuk állapítani, hogy mely cégekkel érdemes üzletet kötni és milyen üzleti feltételeket célszerű felajánlani. Figyelemmel kísérjük a hitelképességet érintő fenyegetéseket, így segítségünkkel elkerülheti a pénzügyi veszteségeket és tisztább képet kap üzleti partnereinek pénzügyi stabilitásáról. Elmaradt számlafizetés esetén segítünk behajtani az Önnek járó összegeket, így Ön vállalkozása fejlesztésére tud koncentrálni.