Az Euler Hermes mostantól Allianz Trade.
Világelső a kereskedelmi hitelbiztosítások területén.

 

Az Allianz büszke arra, hogy az Olimpiai és Paraolimpiai mozgalmak
globális biztosítási partnere lehet 2021 és 2028 között.

Elkötelezettség
ügyfél világszerte
Tapasztalat
vállalkozást figyelünk
Szilárd alapok
a Standard & Poor’s minősítése alapján  

img desc

jún. 08, 2022

Fordulat a világgazdaságban: újból emelkedik a vállalati fizetésképtelenségi esetek száma

Trendfordulót vár a világban a vállalati fizetésképtelenségek számát illetően az Allianz Trade: az elmúlt két év csökkenése után idén 10, jövőre pedig 14 százalékkal nőhet az esetszám.

img desc

máj. 23, 2022

Orosz energiaembargó: mi lesz így jövő télen?

Gyors intézkedések szükségesek az uniós tagországok részéről az orosz energiaembargó negatív következményeinek mérséklése érdekében. Ezek nélkül ugyanis nemcsak az energiahiány kockázata fenyegeti a tagországokat, de ennek következtében elbocsátási hullám is lehet.

img desc

máj. 12, 2022

Rekordokat dönt az infláció, és a neheze még csak most jön

Az eurózónában rekordokat dönt az infláció, de a legrosszabb még hátra van. Az Allianz Trade elemzői arra számítanak, hogy az infláció az eurózónában 6,5% lesz idén és 2,5% 2023-ban.

EH Hungary
Célunk az Ön vállalkozásának védelme és az Ön sikere. Az iparágakról, vállalatokról és országokról készített elemzéseink alapján megalapozottabb, kevesebb kockázattal járó döntéseket tud hozni. Hatékony megoldásokat kínálunk kihívásokkal teli üzleti környezetben, ezáltal védjük vállalkozását és megőrizzük vállalkozása pénzügyi stabilitását. Hitelbiztosítási és kockázatkezelési szolgáltatásaink segítenek Önnek a hazai és nemzetközi piacokon vállalkozni, kezességi biztosításunknak köszönhetően pedig üzleti partnerei is biztosak lehetnek abban, hogy szerződéses kötelezettségeit teljesíteni fogja. Saját adataink alapján meg tudjuk állapítani, hogy mely cégekkel érdemes üzletet kötni és milyen üzleti feltételeket célszerű felajánlani. Figyelemmel kísérjük a hitelképességet érintő fenyegetéseket, így segítségünkkel elkerülheti a pénzügyi veszteségeket és tisztább képet kap üzleti partnereinek pénzügyi stabilitásáról. Elmaradt számlafizetés esetén segítünk behajtani az Önnek járó összegeket, így Ön vállalkozása fejlesztésére tud koncentrálni.