two person were shaking hands

Euler Hermes kini Allianz Trade, peneraju dunia dalam insurans kredit perdagangan.

people-in-suits-having-meeting

Dengan Insurans Kredit Allianz Trade, anda boleh berniaga dengan penuh keyakinan dan meneroka pasaran atau produk baru, dengan mengetahui bahawa perniagaan anda dilindungi daripada risiko kredit seperti kegagalan permbayaran oleh pelanggan anda.

Kami pakar dalam perkhidmatan insurans kredit, penjamin dan perkhidmatan tuntutan piutang. Apa yang membezakan kami adalah komitmen kami untuk membina hubungan erat dengan perniagaan anda. Kami mensediakan pasukan profesional yang bekerja rapat dengan anda untuk memahami perniagaan anda dan membuat perbezaan kepada perniagaan anda.

 
Malaysia’s economy continues to perform well despite external headwinds stemming from slower growth in international trade. Economic growth is set to moderate to +4.6% in 2019 from +4.7% in 2018, and the +5.7% posted in 2017 (the highest rate of the past five years).
In a context of low inflation – consumer price inflation dropped from 3.7% in 2017 to 1% in 2018 – and less pressure on the currency, monetary policy is expected to focus on domestic stability and the central bank is unlikely to pursue further policy tightening after an interest rate hike in 2018.
Dedikasi
Pelanggan di seluruh dunia
Pengalaman
perniagaan dipantau
Asas yang kukuh
Oleh Standard & Poor’s
Matlamat kami adalah untuk melindungi perniagaan anda dan membantu anda berjaya. Wawasan kami tentang industri, syarikat dan negara akan membantu anda membuat keputusan yang jelas dengan risiko yang kurang. Kami menawarkan penyelesaian yang cekap dalam suasana perniagaan yang mencabar, mempertahankan perniagaan anda dan menjaga kesihatan kewangan korporat. Perkhidmatan kredit insurans dan pengurusan risiko kami membantu anda membuat dagangan dari rumah atau di luar negara dan jaminan yang meyakinkan rakan perniagaan anda bahawa kewajipan kontrak akan dipenuhi. Data hak milik kami mengenal pasti syarikat sasaran untuk perdagangan serta terma yang betul untuk ditawarkan. Kami memantau ancaman kredit, membantu anda mengelakkan kerugian kewangan dan memahami kestabilan kewangan rakan kongsi perniagaan anda. Apabila anda mempunyai mungkir pembayaran, kami membantu mengumpul hutang anda sementara anda boleh menumpukan perhatian kepada pembangunan perniagaan anda.