Euler Hermes este acum Allianz Trade, liderul mondial în asigurarea creditelor comerciale

 

Allianz este mândru să fie Worldwide Insurance Partner pentru Mișcarea Olimpică și Paralimpică din 2021 până în 2028.

Dedicație
de clienți în toată lumea
Experiență
de afaceri monitorizate
Fundație solidă
acordat de Standard & Poor’s  

img desc

mai 30, 2023

Numărul insolvențelor depășește nivelul de dinaintea pandemiei

Revenirea numărului de insolvențe în rândul întreprinderilor crește într-un ritm accelerat, conform indicelui companiei Allianz Trade, liderul mondial pe piața asigurărilor de credit comercial.

img desc

apr. 07, 2023

Ce urmează după falimentele băncilor din SUA

Implicațiile sctorului bancar. Piețele se îndreaptă spre o aterizare dură.

img desc

feb. 20, 2023

Șocul energetic din Europa nu înseamnă dezindustrializare

Anul trecut, criza energetică nu s-a manifestat încă pe deplin, creșterea prețurilor la energie va afecta semnificativ companiile europene, mai ales anul acesta.

img desc

feb. 20, 2023

Perspectivele economice ale României

Creșterea dezechilibrelor macroeconomice reprezintă principala preocupare a românilor

Euler Hermes în România
Misiunea noastră este să protejăm afacerea dvs. și să vă ajutăm să reușiți. Informațiile cheie despre industrii, companii și țări vă vor ajuta să luați decizii clare, cu mai puține riscuri. Într-un mediu de afaceri caracterizat de provocări, oferim soluții eficiente de apărare a afacerii dumneavoastră și de protejare a stabilității financiare. Serviciile noastre de asigurare a creditelor și de gestiune a riscurilor vă ajută să efectuați tranzacții comerciale atât pe piețele interne, cât și externe. Prin intermediul bazei noastre de date, asupra căreia deținem un drept de proprietate, identificăm companiile țintă de tranzacționare și termenii corecți de ofertare. Monitorizăm riscurile de plată a creanțelor, vă ajutăm să evitați pierderile financiare și să înțelegeți stabilitatea financiară a partenerilor dumneavoastră de afaceri. Atunci când vă confruntați cu o incapacitate de plată, vă ajutăm să recuperați creanțele, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.