Euler Hermes este acum Allianz Trade, liderul mondial în asigurarea creditelor comerciale

 

Allianz este mândru să fie Worldwide Insurance Partner pentru Mișcarea Olimpică și Paralimpică din 2021 până în 2028.

Dedicație
de clienți în toată lumea
Experiență
de afaceri monitorizate
Fundație solidă
acordat de Standard & Poor’s  

img desc

sept. 30, 2022

Lipsa cipurilor provoacă pierderi de miliarde in industria auto

Industria automobilelor a fost prima impactată de criza mondială a semiconductorilor. Pentru a face față crizei provocate de pandemie, producătorii și furnizorii au reacționat prin reduceri drastice ale stocurilor.

img desc

iul. 18, 2022

Inflația alimentară europeană: Cel care pierde, consumatorul

Prețurile alimentelor agricole au crescut cu 31% în 2021 și vor mai crește cu încă 23% în 2022 pe fondul unei majorări generale a costurilor asociate (combustibil, electricitate, îngrășăminte)

img desc

iul. 12, 2022

Patru pași care să vă ajute să gestionați riscul economic

Citiți cele patru recomandări ale noastre, pentru a depăși riscul economic și a vă ajuta să vă extindeți afacerea pe piețele externe

img desc

iun. 24, 2022

Inflația maximă din zona euro nu dă semne de scădere

Inflația din zona euro va ajunge la 7.0% în 2022 și 3.0% în 2023 BCE nu va putea să facă față în contextul unei creșteri de 220 bp a ratei de politică monetară în următoarele 12 luni

Euler Hermes în România
Misiunea noastră este să protejăm afacerea dvs. și să vă ajutăm să reușiți. Informațiile cheie despre industrii, companii și țări vă vor ajuta să luați decizii clare, cu mai puține riscuri. Într-un mediu de afaceri caracterizat de provocări, oferim soluții eficiente de apărare a afacerii dumneavoastră și de protejare a stabilității financiare. Serviciile noastre de asigurare a creditelor și de gestiune a riscurilor vă ajută să efectuați tranzacții comerciale atât pe piețele interne, cât și externe. Prin intermediul bazei noastre de date, asupra căreia deținem un drept de proprietate, identificăm companiile țintă de tranzacționare și termenii corecți de ofertare. Monitorizăm riscurile de plată a creanțelor, vă ajutăm să evitați pierderile financiare și să înțelegeți stabilitatea financiară a partenerilor dumneavoastră de afaceri. Atunci când vă confruntați cu o incapacitate de plată, vă ajutăm să recuperați creanțele, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.