Vă protejăm fluxul de numerar.
Investiți în
ziua de mâine

Asigurarea de credit poate fi esențială pentru garantarea succesului continuu al unei întreprinderi mici. Poate oferi informații și asistență puternice pe care afacerea dvs. nu le-ar putea avea
în mod obișnuit.
Soluțiile noastre personalizate de asigurare de credit pot ajuta companiile mijlocii să crească cu încredere, fără să a fi nevoite să-și facă griji cu privire la datorii.
Fie că sunteți în căutarea unei soluții globale de gestionare a riscurilor sau pur și simplu încrederea de a tranzacționa la nivel internațional, polițele noastre multinaționale de asigurare pot ajuta.
62,000+
de clienți în toată lumea
83 de milioane
de afaceri monitorizate
AA Rating
acordat de Standard & Poor's

96 results

img desc

oct. 26, 2023

Numărul insolvențelor în creștere accelerată

Numărul insolvențelor la nivel mondial va crește cu +6% în 2023 și cu +10% în 2024

img desc

oct. 05, 2023

Toți ochii ațintiți pe politica fiscală din zona Euro

Zona euro se îndreaptă către un nou an plin de provocări, politica fiscală și monetară devenind restrictive, pe măsură ce ratele reale devin mai limitate, iar guvernele reduc din cheltuieli.

img desc

iul. 03, 2023

Allianz Trade sărbătorește 20 de ani de activitate în România

Allianz Trade, lider mondial în asigurarea de credit comercial, sărbătorește 20 de ani de activitate și succes pe piața din România.

img desc

mai 30, 2023

Numărul insolvențelor depășește nivelul de dinaintea pandemiei

Revenirea numărului de insolvențe în rândul întreprinderilor crește într-un ritm accelerat, conform indicelui companiei Allianz Trade, liderul mondial pe piața asigurărilor de credit comercial.

img desc

apr. 07, 2023

Ce urmează după falimentele băncilor din SUA

Implicațiile sctorului bancar. Piețele se îndreaptă spre o aterizare dură.

img desc

feb. 20, 2023

Șocul energetic din Europa nu înseamnă dezindustrializare

Anul trecut, criza energetică nu s-a manifestat încă pe deplin, creșterea prețurilor la energie va afecta semnificativ companiile europene, mai ales anul acesta.

img desc

feb. 20, 2023

Perspectivele economice ale României

Creșterea dezechilibrelor macroeconomice reprezintă principala preocupare a românilor

img desc

nov. 14, 2022

Insolvențele în afaceri, din nou, pe un trend ascendent

După doi ani de scăderi la nivel global, cele mai recente cifre pentru 2022 confirmă că revenirea insolvenței în afaceri a fost deja intensificată pentru un număr tot mai mare de economii avansate

img desc

oct. 24, 2022

Allianz Trade Anunț corporativ

Allianz Trade anunță schimbarea Directorului General (CEO)

img desc

sept. 30, 2022

Lipsa cipurilor provoacă pierderi de miliarde in industria auto

Industria automobilelor a fost prima impactată de criza mondială a semiconductorilor. Pentru a face față crizei provocate de pandemie, producătorii și furnizorii au reacționat prin reduceri drastice ale stocurilor.

96 results

Euler Hermes în România
Misiunea noastră este să protejăm afacerea dvs. și să vă ajutăm să reușiți. Informațiile cheie despre industrii, companii și țări vă vor ajuta să luați decizii clare, cu mai puține riscuri. Într-un mediu de afaceri caracterizat de provocări, oferim soluții eficiente de apărare a afacerii dumneavoastră și de protejare a stabilității financiare. Serviciile noastre de asigurare a creditelor și de gestiune a riscurilor vă ajută să efectuați tranzacții comerciale atât pe piețele interne, cât și externe. Prin intermediul bazei noastre de date, asupra căreia deținem un drept de proprietate, identificăm companiile țintă de tranzacționare și termenii corecți de ofertare. Monitorizăm riscurile de plată a creanțelor, vă ajutăm să evitați pierderile financiare și să înțelegeți stabilitatea financiară a partenerilor dumneavoastră de afaceri. Atunci când vă confruntați cu o incapacitate de plată, vă ajutăm să recuperați creanțele, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.