Vă protejăm fluxul de numerar.
Investiți în
ziua de mâine

Asigurarea de credit poate fi esențială pentru garantarea succesului continuu al unei întreprinderi mici. Poate oferi informații și asistență puternice pe care afacerea dvs. nu le-ar putea avea
în mod obișnuit.
Soluțiile noastre personalizate de asigurare de credit pot ajuta companiile mijlocii să crească cu încredere, fără să a fi nevoite să-și facă griji cu privire la datorii.
Fie că sunteți în căutarea unei soluții globale de gestionare a riscurilor sau pur și simplu încrederea de a tranzacționa la nivel internațional, polițele noastre multinaționale de asigurare pot ajuta.
62,000+
de clienți în toată lumea
83 de milioane
de afaceri monitorizate
AA Rating
acordat de Standard & Poor's

101 results

feb. 27, 2024

Cum se face o prognoză a fluxului de numerar | Allianz Connect

Crearea unei previziuni a fluxului de numerar pentru afacerea dvs. este esențială pentru a preveni problemele legate de fluxul de numerar. Citiți articolul pentru sfaturi privind proiecția fluxului de numerar.

feb. 07, 2024

Harta riscurilor de țară în 2024

evaluarea riscului de neplată în principalele economii

ian. 18, 2024

PRIMELE ATENȚIONĂRI DE FRAUDĂ ÎN AFACERI

Frauda în afaceri este o problemă uriașă la nivel mondial, care a fost accelerată de digitalizare și de munca la distanță.

bad-debt-protection

ian. 18, 2024

Ce sunt creanțele neperformante și ce trebuie făcut în privința lor

Aflați mai multe despre creanțele neperformante, inclusiv cauzele și remediile disponibile, cum să le colectați și cum să le preveniți în viitor.

dec. 20, 2023

Perspective globale în sectorul construcțiilor

În România, sectorul rezidențial a marcat scăderi de 7-8% în ultimele nouă luni, alimentând cererile de insolvență

efectul de domino

oct. 26, 2023

Numărul insolvențelor în creștere accelerată

Numărul insolvențelor la nivel mondial va crește cu +6% în 2023 și cu +10% în 2024

efectul de domino

oct. 05, 2023

Toți ochii ațintiți pe politica fiscală din zona Euro

Zona euro se îndreaptă către un nou an plin de provocări, politica fiscală și monetară devenind restrictive, pe măsură ce ratele reale devin mai limitate, iar guvernele reduc din cheltuieli.

iul. 03, 2023

Allianz Trade sărbătorește 20 de ani de activitate în România

Allianz Trade, lider mondial în asigurarea de credit comercial, sărbătorește 20 de ani de activitate și succes pe piața din România.

efectul de domino

mai 30, 2023

Numărul insolvențelor depășește nivelul de dinaintea pandemiei

Revenirea numărului de insolvențe în rândul întreprinderilor crește într-un ritm accelerat, conform indicelui companiei Allianz Trade, liderul mondial pe piața asigurărilor de credit comercial.

feds banks failure

apr. 07, 2023

Ce urmează după falimentele băncilor din SUA

Implicațiile sctorului bancar. Piețele se îndreaptă spre o aterizare dură.

101 results

Euler Hermes în România
Misiunea noastră este să protejăm afacerea dvs. și să vă ajutăm să reușiți. Informațiile cheie despre industrii, companii și țări vă vor ajuta să luați decizii clare, cu mai puține riscuri. Într-un mediu de afaceri caracterizat de provocări, oferim soluții eficiente de apărare a afacerii dumneavoastră și de protejare a stabilității financiare. Serviciile noastre de asigurare a creditelor și de gestiune a riscurilor vă ajută să efectuați tranzacții comerciale atât pe piețele interne, cât și externe. Prin intermediul bazei noastre de date, asupra căreia deținem un drept de proprietate, identificăm companiile țintă de tranzacționare și termenii corecți de ofertare. Monitorizăm riscurile de plată a creanțelor, vă ajutăm să evitați pierderile financiare și să înțelegeți stabilitatea financiară a partenerilor dumneavoastră de afaceri. Atunci când vă confruntați cu o incapacitate de plată, vă ajutăm să recuperați creanțele, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe dezvoltarea afacerii dumneavoastră.