Allianz Trade Romania

Vă protejăm de riscul de neplată

Vă asigurăm comerțul. Crești cu încredere.
Asigurarea de credit comercial protejează interesele financiare ale unei firme mici. 
Ajuta la recuperarea facturilor restante.
Soluțiile noastre personalizate ajută firmele mijlocii să se dezvolte, protejându-le de creanțele neperformante.
Oferim soluții globale de gestionare a riscurilor, protecție finaciară în stăinătate pentru tranzacții sigure.
62,000+
de clienți în toată lumea
83 de milioane
de afaceri monitorizate
AA Rating
acordat de Standard & Poor's

Oregon Park

Cladirea B, Et. 1, Șos. Pipera nr. 46D - 46E - 48,
Sector 2 020112,
Bucuresti Romania

Telefon: +40 21 302 0325

Hartă

Allianz Trade - Timisoara Office

Piata  Ionel I.C Bratianu Nr.1, Birou 1
300056 Timisoara, Timis
Romania

Telefon: +40 356 100 146

Hartă

Allianz Trade este lider global în asigurarea creditelor comerciale și managementul creditului, oferind soluții personalizate pentru a atenua riscurile asociate cu datorii neperformante, asigurând astfel stabilitatea financiară a afacerilor. Produsele și serviciile noastre ajută companiile cu gestionarea riscurilor, gestionarea fluxului de numerar, protecția conturilor de creanță, garanții, asigurări de fraudă în afaceri, procese de colectare a datoriilor și asigurare de credit de comerț electronic, asigurând rezistența financiară a afacerilor clienților noștri. Expertiza noastră în atenuarea riscurilor și finanțare ne poziționează ca consilieri de încredere, permițând companiilor care aspiră la succes global să se extindă pe piețele internaționale cu încredere.

Afacerea noastră este construită pe sprijinirea relațiilor dintre oameni și organizații, relații care se extind peste frontiere de toate tipurile - geografice, financiare, industriale și multe altele. Suntem în mod constant conștienți de faptul că munca noastră are un impact asupra comunităților pe care le deservim și că avem datoria să-i ajutăm și să-i sprijinim pe alții.

La Allianz Trade, ne angajăm ferm față de corectitudinea pentru toți, fără discriminare, între oamenii noștri și în numeroasele noastre relații cu cei din afara afacerii noastre.