Kreditforsikring dækker dine tab, hvis din kunde ikke betaler.
Find ud af hvordan Allianz Trade kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod tab.

Kreditforsikringsløsninger til forsikringsmæglere
Mæglere er nogle af vores vigtigste og mest strategiske forretningspartnere. Derfor tror vi fuldt og fast på stærke relationer, hvor vores dedikerede teams arbejder side om side med dig for at støtte vores fælles kunder.
70.000+
kunder over hele verden
83+ millioner
virksomheder bliver overvåget af os
AA rating
fra Standard & Poor's
Olympic and Paralympic partner logo
For at hjælpe atleter og deres teams med at opnå en tro på, at de kan nå deres mål, tilbyder Allianz dem mentorskab, karrieremuligheder, sundhedsaktiviteter og forsikringsløsninger og -tjenester.
Allianz Trade er den globale leder inden for kreditforsikring og kreditstyring og tilbyder skræddersyede løsninger til at reducere risikoen forbundet med ubetalte regninger og derved sikre virksomheders økonomiske stabilitet. Vores produkter og tjenester hjælper virksomheder med risikostyring, likviditetsstyring, debitorstyring, garantier, inkassoprocesser og kreditforsikring til e-handel, hvilket sikrer vores kunder økonomisk robusthed. Vores ekspertise inden for kredithåndtering og finansløsninger positionerer os som betroede rådgivere, hvilket giver virksomheder, der stræber efter global succes, mulighed for at ekspandere til internationale markeder med tillid.

Vores forretning er bygget på at støtte relationer mellem mennesker og organisationer, relationer, der strækker sig på tværs af grænser - geografiske, finansielle, industrielle og meget mere. Vi er konstant bevidste om, at vores arbejde har indflydelse på de samfund, vi betjener, og at vi har pligt til at hjælpe og støtte andre. Hos Allianz Trade er vi stærkt forpligtet til ligestilling for alle uden forskelsbehandling, blandt vores egne folk og i vores mange relationer uden for vores virksomhed.