Kreditforsikring, Inkasso & Garantiforsikring fra Allianz Trade

Beskyt din virksomheds økonomi med en kreditforsikring fra Allianz Trade

Vi beskytter din likviditet, så du kan investere i fremtiden.
Er kreditforsikring den rette løsning til din virksomheds behov? Find ud af hvordan Allianz Trade kan hjælpe med at beskytte din virksomhed mod tab.
Er du nysgerrig efter, hvad en kreditforsikring kan betyde for din virksomhed? Eller vil du gerne vide, hvilken type kreditforsikring der passer dig bedst? Kontakt os for mere information eller en aftale.
Hvad koster en kreditforsikring? Vi giver dig en prisindikation på en kreditforsikring, der dækker både i Danmark og udlandet. Kan en kunde ikke betale, så dækker forsikringen, og du slipper for besvær og bekymringer.

Din virksomheds likviditet er afhængig af, at dine kunder kan betale. Når du har en kreditforsikring hos os, følger vi hele tiden dine kunders økonomiske situation. Vi rådgiver dig om, hvad du kan gøre, hvis en kunde er i problemer. Kan kunden ikke betale, erstatter vi tabet.

Kreditforsikringen er for dig, der vil sikre, at din virksomhed:

  • er beskyttet mod risikoen for store tab
  • får forhåndsoplysninger om betalingsproblemer
  • har en kreditsikring, der giver styr på likviditeten og ro i maven til enhver tid.

Beirholm A/S

 

I tekstilservicebranchen, hvor tilbagebetalingstiden for en forlænget kredit kan være lang, er kreditforsikring med til at sikre, at Beirholm og dens kunder ikke kommer i økonomiske problemer.

FM Timber

 

Kreditforsikring hjælper finsk savværkskoncern med at slå rod på nye markeder. Savværkskoncernen FM Timber er afhængig af kreditforsikring fra Allianz Trade, når den udvider sin forretning.

Nor Seafoods

 

På et marked med høj risiko og lille fortjeneste sætter Nor Seafoods, eksportør af frisk og frossen fisk, pris på den sikkerhed, stabilitet og tryghed, som kreditforsikringen fra Allianz Trade kan tilføre driften.

Stena Metal International AB

Stena Metal
International AB

Kreditforsikring hjælper svensk virksomhed inden for genindvinding af metal med at drive en bæredygtig forretning.

 

Inkasso kan være kompliceret og uoverskueligt for en virksomhed, og det kan påvirke likviditet og omsætning negativt. Derfor er global inkassoservice en del af vores kreditforsikring. Vi har et internationalt netværk til at håndtere erhvervsinkasso. Vi sørger for at inddrive gæld hurtigt, juridisk korrekt og med respekt for dine kunderelationer.

Målet er at du får fuld betaling hurtigst muligt

  • Du anmelder straks dit krav og inkassosagen til os
  • Vi dækker tabet og overtager gælden
  • Du kan følge gældsinddrivelsen online og se aktuel status

Skal du stille sikkerhed for, at din virksomhed kan opfylde betingelserne i jeres kontrakt, får du brug for en garantiforsikring. Når Allianz Trade stiller garanti på dine vegne, er vi en uafhængig garantistiller, der påtager sig dit ansvar. Vores garantier har høj status baseret på en AA rating fra Standard & Poor's.
 

  • Vi har samarbejdspartnere i hele verden til at analysere den kontrakt, du byder på.
  • Vi stiller de optimale, internationale garantier, som dine kunder har tillid til.
  • Garantierne kan fx omfatte ordrer, projekter og kontrakter.
70.000+
kunder over hele verden
83+ millioner
virksomheder bliver overvåget af os
AA rating
fra Standard & Poor's
Olympic and Paralympic partner logo
For at hjælpe atleter og deres teams med at opnå en tro på, at de kan nå deres mål, tilbyder Allianz dem mentorskab, karrieremuligheder, sundhedsaktiviteter og forsikringsløsninger og -tjenester.