Euler Hermes is nu Allianz Trade, de wereldleider in kredietverzekering

Beste bezoeker,

Onze kantoren zijn gesloten op donderdag 26 mei voor Hemelvaart, alsook op vrijdag 27 mei. Op maandag 30 mei zijn wij weer geopend en helpen wij u graag verder.

Als u een vraag heeft, klik dan op de knop hieronder.

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen onbetaalde facturen en beperkt uw commerciële risico’s tot een minimum. Ontdek hoe dit in zijn werk gaat bij Allianz Trade.
Door kwalitatieve garanties te verstrekken aan uw opdrachtgevers biedt u hen de nodige zekerheid en vertrouwen om met u in zee te gaan.
De fraudeverzekering, een oplossing om uw bedrijf te beschermen tegen interne en externe. Neem contact op met Allianz Trade voor meer informatie.

img desc

mei 18, 2022

Internationale risico’s beperken in onzekere tijden

Als u internationaal zakendoet, wat kunt u doen om met uw bedrijf in te spelen op de huidige economische en politieke risico’s? Graag geven wij u vier adviezen.

img desc

mei 13, 2022

Zakendoen over de grens: dit zijn de actuele risico’s

Zakendoen in het buitenland: in korte tijd is er veel veranderd. Corona en de inval in Oekraïne hebben grote verschuivingen veroorzaakt. Lees het volledig artikel.

img desc

mei 10, 2022

Eurozone inflatie: moet het ergste nog komen?

Welke kant gaat de inflatie op? Moet her ergste nog komen? Onze researchafdeling verwacht dat de inflatie dit kwartaal een piek bereikt. Lees het volledig artikel.

Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.