Wij beschermen uw cashflow.
U investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen onbetaalde facturen en beperkt uw commerciële risico’s tot een minimum. Ontdek hoe dit in zijn werk gaat bij Allianz Trade.
Door kwalitatieve garanties te verstrekken aan uw opdrachtgevers biedt u hen de nodige zekerheid en vertrouwen om met u in zee te gaan.
De fraudeverzekering, een oplossing om uw bedrijf te beschermen tegen interne en externe. Neem contact op met Allianz Trade voor meer informatie.

img desc

jan. 16, 2023

Huizenprijzen dalen in 2023 tot -8% in eurozone

De komende twee jaar dalen de huizenprijzen in de eurozone. Volgens een Belfius-studie zou er voor België in 2023 een neerwaartse correctie optreden van 2 à 3% nadat 2022 nog een stijging kende van 5%.

img desc

jan. 09, 2023

Nieuw B2B Buy Now Pay Later -partnerschap

Allianz Trade, Santander CIB & Two hebben gezamenlijk een nieuwe B2B BNPL-oplossing voor grote multinationale ondernemingen ontwikkeld.

img desc

jan. 02, 2023

Recessie tot en met 2024

De kans is aanzienlijk dat de recessie in de Eurozone niet beperkt blijft tot 2023 maar aanhoudt in 2024. Lees het artikel voor meer informatie.

Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.