Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.
Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
62,000+
Klanten wereldwijd
83 Miljoen
Bedrijven in onze database
AA Rating
door Standard & Poor's

europese-besparingen

apr. 19, 2024

Belgen hebben steeds meer geld

Het bedrag dat Belgen de afgelopen 20 jaar gemiddeld bijkregen per jaar aan extra geld was €2.380. Dat blijkt uit ons rapport over extra geld in de negen belangrijkst EU-landen. Lees meer hier.

consumentenvertrouwen

apr. 10, 2024

Risico van wanbetaling wordt steeds groter

Wereldwijde bedrijven betalen hun facturen steeds later. Gemiddeld steeg de DSO wereldwijd met +3 dagen, tot 59 dagen in 2023. Meer weten? Lees het hier.

consumentenvertrouwen

mrt. 26, 2024

Wat zijn de vooruitzichten voor de auto-industrie?

Ons Economic Research Center zet in dit rapport de vooruitzichten voor de automotive sector op een rij. Lees hier de samenvatting of download het rapport.

Hier kan je ons vinden

Kunstlaan 56
1000 Brussels
 
routebeschrijving
Gaston Crommenlaan (Q-Park zuiderpoort)
9050 Ledeberg
 
routebeschrijving

We zijn er trots op dat we de prijs van beste kredietverzekeraar van Trade Finance Global hebben gewonnen.

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.1/5

283 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

, 08/05/2024

Please ad the tel and/or e-mail of the contactperson on each case.

, 03/04/2024

Perfect service !