Wij beschermen uw cashflow.
U investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen onbetaalde facturen en beperkt uw commerciële risico’s tot een minimum. Ontdek hoe dit in zijn werk gaat bij Allianz Trade.
Door kwalitatieve garanties te verstrekken aan uw opdrachtgevers biedt u hen de nodige zekerheid en vertrouwen om met u in zee te gaan.
De fraudeverzekering, een oplossing om uw bedrijf te beschermen tegen interne en externe. Neem contact op met Allianz Trade voor meer informatie.

img desc

sep. 28, 2023

Sector risico beoordeling

Het risico op wanbetaling is hoger in de bouw-, textiel- en metaalsector. Lees meer hierover in ons laatste rapport.

img desc

aug. 18, 2023

Prima jaar voor toerisme in Zuid-Europa

Duurdere vliegtickets, duurdere hotels; het weerhoudt toeristen niet om naar Zuid-Europa te gaan. Lees meer over toerisme in Zuid-Europa.

img desc

aug. 16, 2023

Tekort aan metalen nekt EU

De maatregelen die de EU eerder dit jaar aankondigde voor de winning van metalen en mineralen schieten ernstig tekort. In dit artikel lees je de geopolitieke risico's.

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.2/5

253 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

, 20/09/2023

Correcte opvolging.

, 12/09/2023

All very helpful and much appreciated
Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.