Wij beschermen uw cashflow.
U investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Wat zijn de huidige risico's en kansen in de wereldhandel? Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf veilig zaken kan doen in deze onzekere tijden?

Samen met Kanaal Z produceren wij een serie interviews om u de laatste insights te geven. In deze aflevering vertelt Johan Geeroms u alles over de wereldwijde economische vooruitzichten.

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen onbetaalde facturen en beperkt uw commerciële risico’s tot een minimum. Ontdek hoe dit in zijn werk gaat bij Allianz Trade.
Door kwalitatieve garanties te verstrekken aan uw opdrachtgevers biedt u hen de nodige zekerheid en vertrouwen om met u in zee te gaan.
De fraudeverzekering, een oplossing om uw bedrijf te beschermen tegen interne en externe. Neem contact op met Allianz Trade voor meer informatie.

img desc

aug. 31, 2022

Forse verlaging inflatie door wegnemen handelsbelemmeringen

Onze researchafdeling nam het effect van handelsbelemmeringen op de inflatie onder de loep. Ontdek de resultaten van het onderzoek.

img desc

aug. 29, 2022

Thuiswerken: werknemers hebben steeds meer bezwaren

Thuiswerken heeft geen nadelige invloed op de productiviteit, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Wel nemen de bezwaren toe die werknemers ervaren.

img desc

aug. 22, 2022

Bouwsector ziet opdrachten afnemen

De economische groei in België blijkt medio 2022 behoorlijk af te nemen. Dat geldt ook voor de Belgische bouwsector. Leet het volledig artikel.

Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.