Wij beschermen uw cashflow.
U investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Een kredietverzekering beschermt uw bedrijf tegen onbetaalde facturen en beperkt uw commerciële risico’s tot een minimum. Ontdek hoe dit in zijn werk gaat bij Allianz Trade.
Door kwalitatieve garanties te verstrekken aan uw opdrachtgevers biedt u hen de nodige zekerheid en vertrouwen om met u in zee te gaan.
De fraudeverzekering, een oplossing om uw bedrijf te beschermen tegen interne en externe. Neem contact op met Allianz Trade voor meer informatie.

img desc

nov. 22, 2023

Beperkte economische impact Gaza-conflict voor EU

Het economische effect van het Gazaconflict op de Europese Unie zal naar verwachting beperkt zijn, zonder significante stijging van de voedselprijzen of inflatie.

img desc

nov. 09, 2023

Sociale risico’s stijgen wereldwijd in 2024

Sociale risico's zijn wereldwijd toegenomen, vooral door de stijgende kosten van levensonderhoud. Dit is de uitkomst van ons laatste rapport over de Social Resilience Index. Klik hier voor meer informatie.

img desc

okt. 25, 2023

Mondiale faillissementen versnellen in 2024

Wereldwijd stijgen de faillissementen volgend jaar met +10% na +6% in 2023. Dat blijkt uit ons nieuwste Faillissementsrapport. Interesse? Download nu hier.

We zijn er trots op dat we de prijs van beste kredietverzekeraar van Trade Finance Global hebben gewonnen.

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.1/5

257 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

, 30/10/2023

No comment

, 16/10/2023

Aucune commentaire disponible
Onze missie is om uw bedrijf te beschermen en u te helpen successen te boeken. Wanneer u een duidelijk inzicht hebt in sectoren, bedrijven en landen, dan kunt u duidelijke beslissingen nemen, met minder risico. Wij bieden efficiënte oplossingen in een soms uitdagende economische context, waarbij wij uw bedrijf beschermen en uw financiële gezondheid bewaken. Onze oplosssingen voor kredietverzekering en risicobeheer beschermen u tegen wanbetalingen en faillissementen van uw klanten. Dankzij onze garanties en borgstellingen weten uw zakenrelaties dat u uw contractuele verplichtingen kunt nakomen. En onze fraudeverzekering dekt u in tegen verliezen door zowel interne, externe als cyberfraude.