Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.
62,000+
Klanten wereldwijd
83 Miljoen
Bedrijven in onze database
AA Rating
door Standard & Poor's

jun. 27, 2024

EU-economie lijdt onder zwak industriebeleid

Door zwak industriebeleid raakt de Europese economie steeds verder achterop. Een heilloze weg stelt kredietverzekeraar Allianz Trade in zijn rapport. Lees het hier.

jun. 13, 2024

Toerist is deze zomer fors duurder uit | Allianz Trade

Toeristen moeten deze zomer rekenen op fors hogere prijzen voor hotels en vliegtickets. . Dit blijkt uit een recent onderzoek. Lees hier meer over.

jun. 12, 2024 | Nieuws

Bouwsector: risico's en kansen in beeld | Allianz Trade

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor de Bouwsector? En waar liggen de kansen? We maakten hiervoor een analsye. Lees hierover in dit artikel.

Hier kan je ons vinden

Brabantlaan 2
5216 TV 's-Hertogenbosch

073 688 99 99

Routebeschrijving

De Entree 31 (Alpha Tower)
1101 BH Amsterdam-Zuidoost

020 696 39 41

Routebeschrijving

We zijn er trots op dat we de prijs van beste kredietverzekeraar 2023 van Trade Finance Global hebben gewonnen.

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.