Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

329 nieuwsberichten

economisch-klimaat-duitsland-september-2023

feb. 28, 2024 | Nieuws

Rapport ontwikkeling faillissementen | Allianz Trade

Wereldwijd stijgen de faillissementen volgend jaar met +9%. Voor 2025 verwachten we een stabilisatie. Dat blijkt uit het laatste faillissementsrapport.

economische-groei-china

feb. 21, 2024 | Nieuws

Historisch lage groei China komende vijf jaar

De gemiddelde groei zal slechts +3,9% bedragen. Volgens onze experts, is de rol van China als aanjager van de wereldeconomie uitgespeeld. Lees hier verder.

recessie-2023

feb. 08, 2024 | Nieuws

Inkomen Europese boeren daalt tot -22%

Tussen 2022 en 2023 schommelt de daling tussen -12% en -22%. Ook profiteerden boeren niet van de voedselinflatie. Meer hierover in dit artikel.

landenrsicio-rapport

feb. 06, 2024 | Nieuws

Wat zijn per land de risico's? | Rapport Allianz Trade

Wat zijn de belangrijkste risico's per land? Elk kwartaal publiceren we onze bevindingen. Dit helpt je risico's en kansen te identificeren. Bekijk nu.

recessie-2023

jan. 25, 2024 | Nieuws

Groothandel: risico's en kansen in beeld

Wat zijn de belangrijkste uitdagingen voor de Groothandel? En waar liggen de kansen? We maakten hiervoor een analsye. Lees hierover in dit artikel.

329 nieuwsberichten

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.

We zijn er trots op dat we de prijs van beste kredietverzekeraar 2023 van Trade Finance Global hebben gewonnen.

ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S