Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

300 results

img desc

mrt. 09, 2023 | Nieuws

Stand van zaken Russische en Oekraïense economie

De economische impact van de oorlog in Oekraïne is groot. In het rapport ‘Russia’s war economy’ beschrijven we de stand van zaken van de economie in beide landen. Ook is er aandacht voor de energiesituatie en de Europese inflatie.

img desc

mrt. 07, 2023 | Nieuws

Leren leven met hogere inflatie | Vooruitzichten 2024 en 2025

Uit recent onderzoek van ons researchcenter moeten we rekening houden met 2,8% inflatie in 2024. Volgens de ECB zakt de inflatie in 2025 weer terug naar 2%.

img desc

mrt. 03, 2023 | Nieuws

Duitse faillissementen in stroomversnelling

Het aantal faillissementen in Duitsland stijgt hard. +19,5% eind 2022. Voor dit jaar verwachten wij een stijging van +15%. Meer info in dit artikel.

img desc

feb. 27, 2023 | Nieuws

Europeaan spaart door, Amerikaan geeft het geld uit

De spaarberg in Europa blijft groeien, terwijl in de VS het spaartegoed juist sterk afneemt. Deze spaartrend is ook in Nederland terug te zien. Lees meer in ons artikel.

img desc

feb. 17, 2023 | Nieuws

ESG levert bedrijven steeds meer voordeel op

Een goed onderbouwde ESG- of duurzaamheidsstrategie levert bedrijven in toenemende mate voordeel op. Lees meer hierover in ons e-book met praktische tips.

img desc

feb. 16, 2023 | Nieuws

Allergrootste bedrijven zijn Investeringsmoe

Al lange tijd staan investeringen van de allergrootste concerns in de wereld op een laag pitje. Ondanks de gunstige omstandigheden. Wij zochten uit waarom.

img desc

feb. 03, 2023 | Nieuws

Energie-klap moet nog komen voor bedrijven

Het ergste van de energiecrisis krijgen Europese bedrijven nog voor de kiezen. Dit komt door de aflopende contracten. Meer weten? Lees ons onderzoek.

img desc

feb. 02, 2023 | Nieuws

Risk Barometer: Cyberincidenten

Ondernemers maken zich zorgen over het gevaar van cyberbeveiligingsincidenten, zoals IT-storingen, ransomware-aanvallen of datalekken. Lees meer over onze risicobarometer.

img desc

jan. 30, 2023 | Nieuws

Groothandel: sector in beweging

Groothandelaren zijn een essentiële schakel tussen leveranciers en afnemers. Maar hoe gaat het met de sector en wat zijn de uitdagingen? Lees meer.

img desc

jan. 26, 2023 | Nieuws

Meer vrees voor fraude door opkomst nieuwe technologie

Veel ondernemers nemen maatregelen om fraude te voorkomen, vooral nu de technologie geheel nieuwe vormen van oplichting mogelijk maakt. Lees meer.

300 results

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.4/5

302 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

, 21/03/2023

*****

, 09/03/2023

geen toelichting beschikbaar
ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S