Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

311 results

img desc

mei 31, 2023 | Nieuws

Jouw bedrijf beschermen tegen fraude tijdens jouw vakantie

De vakantieperiode is meestal een zegen voor fraudeurs. Ze profiteren van de afwezigheid van werknemers of het tijdelijke gebrek aan organisatie om plannen te smeden voor verduistering. We geven 5 tips!

img desc

mei 25, 2023 | Nieuws

Auto-industrie: de opmars van Chinese auto's

De overgang naar "groene" auto's verloopt razendsnel in de EU. Het marktaandeel is in twee jaar tijd gestegen van 11% naar 47%. Meer weten? Lees ons volledige rapport.

img desc

mei 22, 2023 | Nieuws

Europese huizenmarkt in verdrukking

De huizenprijzen dalen dus is het gemakkelijker om een huis te kopen, bijvoorbeeld voor starters. Die redenering klopt niet. Meer weten? Lees het artikel.

img desc

mei 16, 2023 | Nieuws

Groei in de bouwsector neemt af

Hoe staat de Nederlandse bouwsector ervoor? Wij maakten een analyse met de belangrijkste ontwikkelingen. Benieuwd naar de resultaten? Deze vind je hier.

img desc

mei 11, 2023 | Nieuws

Alarmerend hoge voedselinflatie in EU

Pas aan het eind van dit jaar bestaat de kans dat voedselprijzen minder hard stijgen. Meer weten? Lees het volledige rapport in ons artikel.

img desc

mei 08, 2023 | Nieuws

Nederlandse regio’s hebben in EU sterkste concurrentiekracht

Is Nederland een aantrekkelijk land voor bedrijven? Ja, blijkt uit blijkt uit de Regional Competitiveness Index van de Europese Commissie. Waarom lees je hier.

img desc

apr. 26, 2023 | Nieuws

Vergroening EU-industrie kost tot €210 miljard

Hoe kan de industrie de uitstoot van CO2 terugdringen? Welke investeringen zijn nodig? Wat komt voor rekening van Europa? Lees hierover in dit rapport.

img desc

apr. 25, 2023 | Nieuws

Aantal faillissementen versnelt: in Nederland +52% in 2023

Wereldwijd stijgt het aantal faillissementen dit jaar met +21%.In Nederland maar liefst met +52%. Lees meer hierover in ons onderzoeksrapport.

img desc

apr. 20, 2023 | Fraude

Fake buyer fraude | Bescherm jouw bedrijf

Bij fake buyer fraude word je misleid en worden geld of goederen gestolen. Om je te beschermen, moet je weten waar je mee te maken hebt. Lees dat hier.

img desc

apr. 18, 2023 | Nieuws

Ontwikkel jouw business met onze commerciële garanties

Met een commerciële garanties op zak is het vaak eenvoudiger een nieuwe deal te sluiten. Yannick Van Eynde legt je de voordelen van commerciële garanties uit.

311 results

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.4/5

313 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

, 23/05/2023

Ging per email, maar snel en correct.

, 10/05/2023

ZEER KLANT VRIENDELIJK
ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S