Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw cashflow.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.
 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

img desc

jun. 20, 2022 | Nieuws

Borgstellingen en garanties voor internationale handel

Voor veel Nederlandse ondernemers is de lokale markt al snel te klein. Dan loont het om over de grens te kijken. Lees het interview van Jeroen van Riet [JVR].

img desc

jun. 15, 2022 | Nieuws

Jouw bedrijf beschermen tegen fraude tijdens jouw vakantie

De vakantieperiode is meestal een zegen voor fraudeurs. Ze profiteren van de afwezigheid van werknemers of het tijdelijke gebrek aan organisatie om plannen te smeden voor verduistering. We geven 5 tips!

img desc

jun. 13, 2022 | Nieuws

Faillissementen: Nederland scoort opvallend slecht

Stijgen de faillissementen wereldwijd dit jaar met +10% en volgend jaar met +14%, in Nederland is de toename fors sterker: +24% dit jaar en +39% volgend jaar. Nederland is het slechtst scorende land in de eurozone. Lees meer.

ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S