Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

img desc

aug. 05, 2022 | Nieuws

Onzekerheid in bouwsector neemt toe

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in de bouwsector? Hoe ziet de toekomst eruit? Lees alle ontwikkelingen over de bouwsector in dit artikel.

img desc

aug. 03, 2022 | Nieuws

Meer mensen hebben moeite met thuiswerken

Voor een deel is thuiswerken teruggedraaid, maar ook werknemers liepen tegen grenzen op. Onze researchafdeling onderzocht de belangrijkste bezwaren.

img desc

jul. 19, 2022 | Nieuws

Duitsland maakt haast met groene energie

Duitsland wil dat in 2030 tachtig procent van de elektriciteit duurzaam wordt opgewekt. Onze researchafdeling nam deze groene transitie onder de loep.

ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S