Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

323 nieuwsberichten

img desc

nov. 27, 2023

30-jarig jubileum samenwerking Modint Credit & Finance

Dit jaar werken we al 30 jaar samen met branchevereniging Modint Credit & Finance. Deze samenwerking biedt ‘best of both worlds’ door bundeling van kennis en netwerk.

img desc

nov. 24, 2023

Wat zijn de economische gevolgen van het Gaza-conflict voor de EU?

Volgens ons laatste onderzoekrapport, achten wij de kans groot (75%) dat de gevolgen zeer beperkt blijven. Benieuwd naar ons rapport? Lees dit dan hier.

img desc

nov. 07, 2023

Hoe sociaal veerkrachtig zijn landen wereldwijd?

Aan de hand van 12 indicatoren is de economische en sociale veerkracht van 185 landen gemeten. Ben jij benieuwd hoe NL ervoor staat? Lees ons rapport.

img desc

okt. 30, 2023 | Nieuws

Nieuw partnerschap Capbrokers en Allianz Trade

Capbrokers en Allianz Trade zijn een officieel partnership aangegaan. Doel is om de financierbaarheid van onze klanten te vergroten. Lees hier verder.

img desc

okt. 24, 2023

Sector analyse Transport & Logistiek | Allianz Trade

Ben jij werkzaam in de sector transport & logistiek? Dan wil je vast weten wat je de komende tijd economisch kunt verwachten? Lees hierover in onze analyse.

323 nieuwsberichten

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.

We zijn er trots op dat we de prijs van beste kredietverzekeraar 2023 van Trade Finance Global hebben gewonnen.

ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S