Allianz Trade in Nederland voor al jouw kredietverzekeringen en garanties

Wij beschermen jouw inkomsten.
Jij investeert in de
toekomst.

Kredietverzekeringen, Garanties & Fraudeverzekeringen

Elk bedrijf is anders. En daarmee ook de oplossingen.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan
contact met ons op.

Met onze fraudeverzekering bescherm je jouw bedrijf tegen financiële schade veroorzaakt door interne en externe fraude. Deze verzekering is vooral geschikt voor grote en middelgrote bedrijven.
 
Jouw zakenrelaties kunnen om een garantie vragen voordat ze zaken met je willen doen. Met zo'n garantie wordt jouw klant schadeloos gesteld als jij jouw verplichtingen niet meer kan nakomen.

 
Met een kredietverzekering is jouw bedrijf verzekerd voor schade die ontstaat omdat een klant jouw facturen niet betaalt. Met deze verzekering maak je naast dekking ook gebruik van onze informatie en incassoservice.
 

313 results

img desc

jan. 09, 2023 | Nieuws

Nieuw partnership Buy Now Pay Later oplossing

Allianz Trade, Santander CIB & Two hebben gezamenlijk een nieuwe B2B Buy Now Pay Later oplossing voor multinationals ontwikkeld. Lees hier meer over deze samenwerking.

img desc

dec. 29, 2022 | Nieuws

Recessie duurt langer: tot en met 2024

Zijn we na 2023 van de recessie af? Onze economen zien het somber in. Lees de belangrijkste economische voorspellingen in ons nieuwste rapport.

img desc

dec. 27, 2022 | Nieuws

US-dollar en Chinese yuan straks zij aan zij

Nog altijd is de US-dollar wereldwijd valuta nummer 1. Maar voor hoe lang nog? Onze onderzoekers zien een verschuiving. Lees meer hierover in dit artikel.

img desc

dec. 23, 2022 | Nieuws

Nederlanders zijn het rijkst in Europa

Eind 2021 bedroeg het gemiddelde vermogen per hoofd van de bevolking in Nederland 176.510 euro. Het hoogste in Europa. Lees meer in ons onderzoek.

img desc

dec. 20, 2022 | Nieuws

Banken maken geld lenen in 2023 fors duurder

Geld lenen wordt voor consumenten en bedrijven fors duurder volgend jaar. Hoe dit komt? Dit lees je in dit artikel van ons Economic Research Center.

img desc

nov. 28, 2022 | Nieuws

Is jouw bedrijf klaar voor de recessie?

In 2023 verwachten we een recessie. Je kan maatregelen nemen om jouw bedrijf hier tegen te beschermen. Welke dit zijn lees je op onze website.

img desc

nov. 25, 2022 | Nieuws

Black Friday en de feestdagen gaan knallen

Volgens onze experts zullen de kortingen tijdens Black Friday en de komende feestdagen dan ook groter zijn dan vorig jaar. Lees het artikel voor meer informatie.

img desc

nov. 24, 2022 | Nieuws

Globalisering krimpt licht maar is zeker niet dood

Bedrijven zien steeds meer de nadelen van globalisering. Ze zoeken leveranciers steeds dichter bij huis. Toch is het niet afgelopen, het verandert. Lees verder.

img desc

nov. 23, 2022 | Nieuws

EU heeft te weinig oog voor de opslag van zonne-energie

Uit het ‘REPowerEU’-plan blijkt dat de EU nauwelijks aandacht besteedt aan energieopslag. Volgens onze researchafdeling een ernstige tekortkoming. Lees meer.

img desc

nov. 11, 2022 | Nieuws

Stijging faillissementen in 2023: Nederland koploper

Het aantal wereldwijde faillissementen stijgt naar verwachting met +10% in 2022 en +19% in 2023. Nederland lijkt koploper te worden. Lees meer in ons rapport.

313 results

Wij vragen onze klanten regelmatig hun mening over onze dienstverlening. Hiervoor werken wij samen met Ekomi. Dit is een onafhankelijk bedrijf dat de transparantie en echtheid van de beoordelingen garandeert.
ekomi

Allianz wereldwijde klanttevredenheid

4.3/5

289 Beoordelingen

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

, 16/01/2023

***

, 16/01/2023

***
ERVARING
62.000+
KLANTEN WERELDWIJD
KENNIS
83 miljoen+
BEDRIJVEN IN ONZE DATABASE
VERTROUWEN
AA rating
VAN STANDARD & POOR'S