Euler Hermes вече е Allianz Trade,
световен лидер в застраховането на търговски кредит

 

Allianz Trade е официален застрахователен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри в световен мащаб

Всеотдайност
клиенти по целия свят
Опит
наблюдавани фирми
Солидна основа
от агенция Standard & Poor’s  

img desc

юни 19, 2023

Вълна на фалити у нас и по света през следващите години

5% ръст на несъстоятелностите в България и 21% на глобално ниво прогнозира Allianz Trade за 2023 г.

img desc

май 30, 2023

Предимствата на предлагането на търговски кредит на клиенти

Днес търговският кредит е необходим инструмент за компании, които желаят да завоюват нови пазари и да изградят дългосрочни търговски отношения.

img desc

szept. 19, 2022

Allianz Trade прогнозира година на стагфлация за България

Почти нулев ръст на БВП, ограничаване на износа и потреблението и над 10% средногодишна инфлация у нас очакват експертите

Нашата цел е да защитим Вашия бизнес и да Ви помогнем да успеете. Задълбочената информация за браншовете, фирмите и държавите ще Ви помогне да вземате ясни решения с по-малък риск. Предлагаме ефективни решения в предизвикателен бизнес климат, като защитаваме Вашия бизнес и опазваме корпоративното финансово здраве. Нашите услуги за кредитно застраховане и управление на риска Ви помагат да извършвате стопанска дейност в страната или в чужбина, а гаранциите дават увереност на Вашите бизнес партньори, че договорните задължения ще бъдат изпълнени. Данните, които притежаваме, идентифицират целеви фирми за бизнес и подходящите условия. Следим кредитните заплахи, като Ви помагаме да избегнете финансови загуби и да разберете каква е финансовата стабилност на Вашите бизнес партньори. Когато имате неплатени вземания, ние помагаме за събирането им, а Вие се фокусирате върху развитието на бизнеса си.