Предупреждение: Използвате стар браузър. Моля, превключете на по-нов браузър като Chrome, Firefox или Microsoft Edge.

Euler Hermes вече е Allianz Trade,
световен лидер в застраховането на търговски кредит

Всеотдайност
клиенти по целия свят
Опит
наблюдавани фирми
Солидна основа
от агенция Standard & Poor’s  

img desc

Apr 05, 2022

България е сред държавите с най-висок риск от кризата с руския газ в ЕС

13% от енергията консумирана у нас е под риск заради кризата с руския газ в Европейския съюз. Това поставя България сред най-засегнатите седем държави, показва анализ на Euler Hermes - лидер в застраховането на търговски кредити на глобално ниво и у нас.

img desc

Mar 28, 2022

Euler Hermes става Allianz Trade

Световният лидер в застраховането на търговски кредити Euler Hermes от днес вече е Allianz Trade Застрахователят отбелязва 4% ръст на оборота за 2021 година на глобално ниво Затвърждава лидерската си позиция у нас с обща експозиция от 1,45 млрд. евро От днес глобалният лидер в застраховането на търговски кредити Euler Hermes вече ще оперира под търговската марка Allianz Trade. Това е естествена стъпка в развитието на компанията, след като от 2018 година тя е изцяло част от Allianz Group. По този начин Euler Hermes ще засили допълнително водещата си позиция на пазара, като се свърже ясно и устойчиво със силния имидж, развита мрежа и доказана експертиза на Allianz Group.

img desc

IX 30, 2021

Силен, но неравномерен ръст на глобалната икономика и през 2022 година

Инфлацията ще продължи да расте, а веригите за доставки ще се възстановят едва през 2023 година, прогнозира Euler Hermes

Нашата цел е да защитим Вашия бизнес и да Ви помогнем да успеете. Задълбочената информация за браншовете, фирмите и държавите ще Ви помогне да вземате ясни решения с по-малък риск. Предлагаме ефективни решения в предизвикателен бизнес климат, като защитаваме Вашия бизнес и опазваме корпоративното финансово здраве. Нашите услуги за кредитно застраховане и управление на риска Ви помагат да извършвате стопанска дейност в страната или в чужбина, а гаранциите дават увереност на Вашите бизнес партньори, че договорните задължения ще бъдат изпълнени. Данните, които притежаваме, идентифицират целеви фирми за бизнес и подходящите условия. Следим кредитните заплахи, като Ви помагаме да избегнете финансови загуби и да разберете каква е финансовата стабилност на Вашите бизнес партньори. Когато имате неплатени вземания, ние помагаме за събирането им, а Вие се фокусирате върху развитието на бизнеса си.